top banner

Zsadányi Vendégház

Négy napraforgós minősítéssel rendelkező szobáink a Tokaj- Hegyalja történelmi borvidék egyik legkiemelkedőbb termőhelyeivel rendelkező településen, Tállyán találhatóak. Tállya földrajzi adottságai önmagában magával ragadják az idelátogatókat, helyenként lágy lankás, elvétve meredek, dombos vidékének köszönhetően lenyűgöző képet mutat.

A csend, a nyugalom színtere, amely a nagyvárosi élet rohanásából kiszakadni vágyók számára biztos pontot jelent.  Egy hely, ahol a tradicionális magyar falatokat helyi őstermelőkön keresztül ízlelheti, melyhez saját stílusának kedvező bort kortyolhat, hiszen széles palettánkon éppúgy helyet kap a könnyed, száraz tétel, mint a habzó,- gyöngyözőbor és pezsgő, vagy a méltán híres aszú. Vendégházunk ideális közeg a mindennapok feszültségének hátra hagyásához, a csendes, vidéki környezetben történő aktív pihenéshez, kikapcsolódáshoz.

Exkluzív, légkondicionálóval felszerelt tetőtéri szobáink egész évben reggelivel és szezonális programajánlatokkal kiegészítve várják lakóikat.

Egész évben borkóstolási lehetőséget biztosítunk, mellyel kapcsolatban a +36 70 452 7949-es telefonszámon kaphatnak bővebb információt.

Vendégházunk aktuális kapacitásáról és árairól a guest@zsadanyipinceszet.hu e-mail címen, illetve a +36 70 679 4106-os telefonszámon érdeklődhet.

Cím: 3907 Tállya, Lavotta utca 10.

Tippek:
Borbarátoknak | Családoknak, barátoknak
Interaktív térkép
Szállás
Szálláshely típusa:
Vendégház | Vendégház | Magánszállás

Felhasználók értékelése: