top banner

Zakator Vendégház, Rendezvénytanya és Pincészet

A Világörökség részét képező Tokaji Történelmi Borvidék területén, Tokajtól 8 km-re, a Bodrog folyó partján található a bodrogkisfaludi Zakator Vendégház, Rendezvénytanya és Pincészet.

Az állat- és bababarát vendégház hatalmas kertjéből gyönyörű kilátás nyílik a Bodrogra és a Tokaji-hegyre. A teljesen felszerelt, konyhás apartmanokból álló vendégháznál horgászásra, csónakázásra, kajak-kenuzásra, sokféle vízi sportra is van lehetőség a közvetlen közelben lévő kikötőhelyünkön. Zárt udvar és ingyenes zárt parkoló várja a hozzánk érkezőket, akik számára a kerti sütések, grillezések, bográcsozások, röplabdapálya, pingpong, tollaslabda, lengőteke, gyerekeknek mobil játszótér, kültéri sakk, 90 m2-es fedett szabadtéri közösségi hely, gyógynövényes illatterápiás sarkok a kertben és kerékpárkölcsönzési lehetőség teszik komfortossá és izgalmassá az itt tartózkodás idejét. A tágas kertben a sátorozásra vágyóknak is jut hely, akiknek külön mosdóhelyiség áll rendelkezésére. A kertben egyedülálló gyűjteményes szőlőskert az ínyencek és érdeklődők részére remek fajtakóstolást és összehasonlítást kínál. A vendégház háziasszonya által elkészített házi lekvárok is vásárolhatók.

A vendégház alatt húzódó 300 méter összhosszúságú, többszáz éves pincerendszer, bormúzeum és hangulatos borozó helyiségek pincelátogatásra és borozgatásokra csalogatják a vendégeket. Pincénk különlegessége, hogy egy önálló, rövidebb pinceággal is rendelkezik, mely igény szerint kibérelhető a szűkebb körben mulatozni vágyók részére. 120 fős, beltéri kemencés, kandallós rendezvénytermünk, valamint 45 fős oktató-és konferenciatermünk borkóstolások, borvacsorák, vagy akár esküvők, céges összejövetelek, csapatépítő tréningek, üzleti megbeszélések, tanfolyamok, képzések, baráti-családi ünnepségek, találkozók, ballagások, diplomaosztók, szilveszteri mulatságok, hosszú hétvégék, kiscsoportos foglalkozások remek helyszínéül is szolgál. Két nagyméretű tetőteraszunk (kb. 170 és 130 m2) esküvői polgári szertartás megtartására kiválóan alkalmas. Külön érdekesség, hogy vendégházunk veterán járművekkel is rendelkezik. Legyen szó menyasszonyi autóról, esküvői fotózásról, vagy akár szabadidős falubejárásról, veterán járműveink állnak vendégeink rendelkezésére.

Vendégházunkhoz tartozik az attól kb. 200 méterre található lovastanya bokszos elrendezésű zárt istállóval, fedett lovaglócsarnokkal, tágas udvarral és kerttel, és természetesen sok-sok állattal. Az ott élő állatok szelídséggel, szeretettel várják az odalátogató gyerekeket, felnőtteket. Nálunk az állatok nincsenek bezárva, az udvar szinte "él". Egy vadkacsapár, szürke lúd pár, tyúkok, cicák, mudi kutya, lovak és pónik birtokolják a területet. Az állatok testközelből tekinthetők meg és simogathatók is, hatalmas látvány, mikor a kacsák és a libák a kertitóban pancsolnak, buknak a vízfelszín alá, vagy csak napoznak a parton. A gyerekek valódi élményekkel térhetnek haza a rendszeresen megszervezett lovastáborokból vagy rendhagyó biológia órákról. Lovak bértartására, lovaglásra, lovasoktatásra is van lehetőség.

Nyitvatartás: Egész évben !


Cím: 3917 Bodrogkisfalud, Petőfi út 10.


Bővebb információ:

Tourinform Tokaj
3910 Tokaj, Serház u. 1.
Tel.: +36 47 352125
E-mail: info@tokaj-turizmus.hu

Interaktív térkép
Borpincék | Magánszállás
Szolgáltatások
    Gyermekbarát szolgáltatások: Állatsimogató
    Kiadási egységek felszereltsége: Rádió a szobában | TV a szobában
    Egyéb, kiegészítő szolgáltatások: Túrázási lehetőség

Felhasználók értékelése: