top banner

Szedmák Pince és Borház

A Tokaj-hegyaljai Szedmák Pince és Borház különleges hangulatú helyen mutatja be 12 évjárat borait. A tokaji bor kedvelői és felfedezői szakavatott segítséggel kóstolhatják meg a furmint, hárslevelű, sárga muskotály és zengő szőlőfajtákból készült száraz, félédes és édes palackozott borokat.Szívesen fogadunk családokat, baráti társaságokat, párokat, kutyásokat, akár egyéni borkóstolókat is a Borházunkban. Számunkra nagyon fontos, hogy vendégeink családias hangulatban érezzék magukat nálunk. Szeretünk mindenkivel beszélgetni, időt adni a borok megismerésére, így nálunk a borkóstolás pihentető kikacsolódás is egyben.

Borkóstolót, ültetvénylátogatást, szüreti programokat és szakmai vezetéseket is vállalunk magyar, angol és lengyel nyelven. Amennyiben a borokról szeretne többet megtudni vagy nagyobb csoporttal tervezi a borkóstolót, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

A Szedmák Pince várja a minőségi borok kedveleőit tarcali pincéjében, séta a szőlőültetvényeken, ősszel szőlőfajta és aszúszem kóstolóval.


Bővebb információ:

Tourinform Tokaj
3910 Tokaj, Serház u. 1.
Tel.: +36 47 352125
E-mail: info@tokaj-turizmus.hu

Felhasználók értékelése: