top banner

Szuper produkciók nyáron a Tokaj Fesztiválkatlanban

Idén nyáron is számos siker produkcióval, hazai fellépőkkel várják a közönséget az ország egyik legnagyobb szabadtéri színházába, a Tokaj Fesztiválkatlanba, a 950 éves Tokajba!Fotó: Erdős József
A magyar zenei élet kiválóságai adnak koncertet. Először lép fel itt Fenyő Miklós a rock and roll koronázatlan királya, a Carson Coma rockzenekar, a Főnixként újjászületett legendás csapat, a NOX. A Kispál és a Lovasi produkció elhozza a Kispál és a Borz dalokat, de különleges, ritkán játszott szerzeményeket is hallhatnak tőlük. A Best of Geszti koncert a legsikeresebbRapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár és a Létvágy dalokat sűríti egy ütős, szórakoztató és látványos produkcióba, a Jazz+Az muzsikusaival. Rúzsa Magdi csodálatos hangjával varázsolja el újra a közönséget, Zorán kiváló zenekarának kíséretében a legnagyobb slágerekkel és zenei csemegékkel készül. Az István, a király 40. éves jubileumi koncerten megszólalnak a rockopera legnagyobb slágerei a legnépszerűbb énekes-színészekkel, a Crescendo Music Orchestra kíséretével. Kalap Jakab saját dalaiból álló bábkoncertjét hozza el a gyerekeknek, a Budafoki Dohnányi Zenekar a Cinefonic filmzenekoncertjén a filmzeneirodalom legjavából válogat, az örökzöldek mellett a legújabb sikerfilmek zenéi is felcsendülnek.
 
A színházat kedvelők láthatják a Csókos asszony című operettet a Pesti Művész Színház előadásában. Szente Vajk rendezésében mutatják be az Aranylakodalom című vígjátékot, amely két évvel a Legénybúcsú történései után zajlik. A Madách Színház nagysikerű Mamma Mia! című musicaljét először mutatják be Tokajban, az ismert történet a mindenki által ismert ABBA-slágerekkel, fantasztikus koreográfiákkal és csodálatos színészekkel elevenedik meg. A Szép nyári nap című musicalben a Neoton népszerű dalai csendülnek fel kiváló színészek tolmácsolásában.
 
Neves szakértők az élet és a világ nagy kérdéseire, problémáira igyekeznek tanácsot adni, új nézőpontokra rávilágítani. Előadást tart Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, dr. Hevesi Krisztina pszichológus és Pál Feri atyais. A humor nagyágyúi pedig nem kímélik a rekeszizmokat, Hadházi László önálló estjén, Bödőcs Tibor legújabb stand up estjén szórakoztatja a nagyérdeműt.
 
 
A 2023-as év programjai:
 
június 17. (szo) 20.00 - A miheztartás vége - HADHÁZI LÁSZLÓ önálló estje,
július 8. (szo) 20.30 - SZÉP NYÁRI NAP – A Neoton musical (Veres 1 Színház),
július 14. (p), 20.30 – ELVIS ÉS SINATRA – A Király és a Hang,
július 15. (szo) 11.00 - KALAP JAKAB gyerekkocert,
július 15. (szo) 20.30 - KISPÁL ÉS A LOVASI,
július 16. (v) 20.30Zerkovitz Béla - Szilágyi László: CSÓKOS ASSZONYoperett (Pesti Művész Színház),
július 22. (szo) 20.30 - FENYŐ MIKLÓSkoncert,
július 23. (v) 20.30 – Szente Vajk: ARANYLAKODALOMvígjáték (Játékszín),
július 28-29. (p-szo) 20.30 - MAMMA MIA!musical (Madách Színház),
augusztus 04. (p) 20.30 - BEST OF GESZTI,
augusztus 5. (szo) 20.30 - RÚZSA MAGDIkoncert,
augusztus 11-12. (p-szo), 20.30 - ISTVÁN, A KIRÁLY - 40. éves jubileumi koncert,
augusztus 17. (cs) 20.00 – CINEFONIC - A Budafoki Dohnányi Zenekar filmzene koncertje (Zempléni Fesztivál),
augusztus 18. (p) 20.30 - CARSON COMAkoncert,
augusztus 19. (szo) 20.00 - NOXkoncert,
augusztus 23. (sze) 20.00 - BÖDŐCS TIBOR: Barbárglamour– stand up est,
augusztus 26. (szo), 20.00 - ZORÁNkoncert

Felhasználók értékelése: