top banner

Erzsébet Vendégház

A vendégház a Tokaji Történelmi Borvidék egyik jelentős településén, Mádon található. Az épület valaha parasztház volt, melyet igyekeztünk a lehető leg eredetibb formájában megtartani, felújítani.


Szinte minden berendezési tárgy igazi régiség. Az épületben négy különálló szoba található, egy kétágyas, és három háromágyas. Minden szobához saját fürdőszoba és wc tartozik. A vastag falaknak köszönhetően, a szobákban, a legnagyobb nyári kánikulában is kellemes, hűvös levegő fogadja a vendégeket.

Az udvaron a gémeskút és egy régi szőlőprés társaságában sütésre, főzésre alkalmas tűzrakó hely, valamint egy kellemes, szabadban eltöltött eszegetésre, iszogatásra is szolgáló fedett rész, hosszú asztallal és lócával. Mindezek mellett egy kenyérsütő kemence is a kalandvágyók szolgálatára áll. Jelenleg a teljes udvar gondozott, füvesített terület. Ha az idejét szeretné nyugodt, kellemes környezetben tölteni, ha szeretné egy picit átélni milyen környezetben éltek apáink, látogasson el vendégházunkba.

A Szállásról:

A vendégházban négy szoba található. Ebből egy kétágyas, és három három ágyas.
A szobákban szekrény, asztal szék, és televízió található. Igény esetén pótágyat is rendelkezésre tudunk bocsájtani. Minden szobához külön fürdőszoba és wc tartozik. A közös konyhában gáztűzhely, hűtőgép és mikrohullámú sütő is található, valamint edények.


Bővebb információ:

Tourinform Tokaj
3910 Tokaj, Serház u. 1.
Tel.: +36 47 352125
E-mail: info@tokaj-turizmus.hu

Szálláshely típusa:
Vendégház

Felhasználók értékelése: