top banner

Betlehem Evangélikus Pihenőház

A Betlehem Pihenőház 2008-ban nyitotta meg kapuját a pihenni és kikapcsolódni vágyók előtt. 10 db szobával és 40 fő befogadására alkalmas ifjúsági szálláshellyel, saját konyhával és ebédlővel, egy többfunkciós - 130 m2-es - közösségi helyiséggel, valamint zárt parkolóval rendelkezik. A község főutcáján a Polgármesteri Hivataltól 300 méterre található. A pihenőház egész éven át üzemel.

A ház kiválóan alkalmas konferenciák, családi-, céges és baráti találkozók, csapat építő tréningek, osztálykirándulások, gólyatáborok és erdei iskolák megrendezésére. A csendes, tiszta, gyönyörűen rendezett környezetben – 2500 m2-en - kisméretű futballpálya, röplabdapálya, valamint tűzrakó hely teremt lehetőséget az aktív pihenésre. Szabadtéri ételkészítési lehetőségeik mellett kulturális és gasztronómiai programhelyszínként is igénybe vehető a ház.

A kényelmes, családias szálláshely 5 db 2 ágyas és 5 db 3 ágyas, fürdőszobás szobával, valamint ifjúsági szálláshellyel (középen három ágyas tanári szoba vizesblokkal, két-két szoba egyenként öt-öt emeletes ággyal és egy-egy vizesblokkal) rendelkezik. Az ideérkező csoportok számára – igény szerint napi háromszori étkezést tudnak biztosítani.

A híres hegyaljai pincék és borok, a Tokaji hegy és a Bodrog kínálta sportolási, túrázási lehetőségek garanciát jelentenek a szabadidő aktív eltöltésére.


Cím: 3916 Bodrogkeresztúr, Kossuth u. 116.


Bővebb információ:

Tourinform Tokaj
3910 Tokaj, Serház u. 1.
Tel.: +36 47 352125
E-mail: info@tokaj-turizmus.hu

Tippek:
Családoknak, barátoknak | Nyári szünidőre
Utazástervező "mit" kategóriája:
Természetes | Családos
Szálláshely típusa:
Vendégház

Felhasználók értékelése: