top banner

Mád@Mák 2014

Február 4-től két héten át a mádi boroké lesz a főszerep a Mákban. A tavalyi Mád@Mák hét sikerén felbuzdulva a Mák csapata idén is megrendezi az eseményt, hagyományteremtő szándékkal. Az idei alkalommal a tavalyinál szélesebb mádi bor repertoárt vonultat fel a Mák csapata és a Mádi Kör. Szepsy István vezetésével a Mádi Kör tagjai különleges tételeket ajánlanak a Mád@Mák programhoz a Mák vendégeinek.

 

Az esemény fő célja, hogy felhívja a figyelmet a mádi terroir kiemelkedő értékeire, és szélesebb körrel megismertesse azokat a borokat, amikre méltán lehetünk büszkék, hiszen a világon bárhol megállják a helyüket.

A Mák étlapja ebben az időszakban kifejezetten a mádi borokhoz igazodik, Mizsei János chef és Garai Ádám sous chef, cukrász komponálnak izgalmas, „Mák”-os ételeket az izgalmas tételekhez. A választás szabadsága a vendégé, nem lesz kifejezett menüsor illetve kötelező párosítások, mindenki maga döntheti el, mit mivel szeretne kipróbálni, összekóstolni, ehhez persze professzionális segítséget nyújt a Mák csapata.

 

A MÁD@MÁK eseményen a következő pincészetek képviseltetik magukat:
Áts Pincészet
Árvay Családi Pincészet
Barta Pince
Budaházy Pincészet
Demetervin
Holdvölgy
Lenkey Pincészet
Orosz GáborPincészet
Royal Tokaji Borászati Zrt.
Szent Tamás Szőlőbirtok
Szepsy Pince
Úri Borok Pincészete

Esemény jellege
Fedett
Tippek
Borbarátoknak
Esemény típusok
Borkóstoló | Gasztronómia

Felhasználók értékelése: